Spoštovani starši otrok, ki imajo v šoli brezplačen topli obrok – kosilo.

Za teden izobraževanja na daljavo imamo soglasje Ministrstva za šolstvo in občine Majšperk, da v šoli ponudimo topel obrok za otroke, ki imajo v šoli subvencionirano brezplačno kosilo.

Prosimo vas, da razmislite in se takoj prijavite za brezplačen obrok, ki ga boste lahko prevzeli od ponedeljka, 9. 11. 2020, dalje. Podatke bo zbrala naša tajnica danes do 13.00 – za ponedeljek, prijavo lahko oddate danes tudi do 14.00 – vendar boste prvi obrok lahko prevzeli šele v TOREK, 10. 11. 2020, saj moramo naročiti sestavine za obroke. Prijavite se tako, da izpolnjeno vlogo (v prilogi) pošljete na e-naslov os.majsperk@guest.arnes.si

Skuhali bomo le toliko brezplačnih obrokov, kolikor prijav bomo prejeli.

Obrok boste lahko prevzeli vsak dan v naslednjem tednu v vrtcu Majšperk, Breg 6C, in sicer med 11.45 in 12.00 pri vhodu v kuhinjo.

Po obrok lahko pridejo vaši otroci ali pa vi osebno. V kolikor bi se lokacija prevzema obroka spremenila, vas bomo pravočasno obvestili, ker je le-ta odvisna od števila prijav.

VLOGA ZA PRIJAVO NA TOPLI OBROK

Več o javnem pozivu za prehrano učencev v času šolanja na daljavo najdete na spletni strani Občine Majšperk oz. na povezavi.

Dostopnost