Drage učenke, dragi učenci!

Naj vas v teh dneh, ko se skupaj borimo, da zaustavimo epidemijo, kar zahteva veliko mero potrpežljivosti in medsebojnega sodelovanja, pozdravim z mislijo:

 

Kdor je pripravljen dati,

ne da bi dobil,

je vreden, da dobi,

četudi nima, da bi dal.

 

Vem, da je v teh dneh težko razumeti vse ukrepe, ki so bili sprejeti. Zavedati pa se moramo, da so bili uvedeni z enim samim namenom – ZAUSTAVITI EPIDEMIJO KORONAVIRUSA.

V ta namen ostajajo šolska vrata zaprta vse do preklica teh ukrepov. Da pa izostane čim manj ur pouka v tem šolskem letu, se zaposleni trudimo, da zagotovimo vse potrebno in v naslednjem tednu pričnemo s poukom na daljavo. Kar nekaj učiteljev je že navezalo stike z vami preko portala Lo.Polis, drugi se trudijo, da ga vzpostavijo.

Sporočamo vam, da si želimo ohraniti vezi, ki so se spletle med nami in da nismo pozabili na vas.

V dneh, ko medsebojno druženje ni zaželeno, je lepa priložnost, da preberemo kakšno knjigo, ponovimo kar smo se naučili do sedaj in se pripravimo na dneve, ki so pred nami. Ne bo nam lahko, toda skupaj bomo zagotovo zmogli.

Upoštevajte navodila in poslušajte napotke, saj boste le tako ostali zdravi vi in vaši najbližji. Pomagajte pomoči potrebnim in naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč, ko jo potrebujete.

In še en namig: tudi petje deluje zdravilno, zato se lahko vsaki dan ob 14.00 pridružite radiu Aktual in skupaj z njimi pojete v znak sočutja, solidarnosti in upanja. Če se že ne moremo družiti, pa lahko pojemo.

NAJ SE SLIŠIJO VAŠI ČUDOVITI GLASOVI!

 

Vse dobro vsem in zavedajte se, niste sami!

vaša ravnateljica, Evelin Kočevar

 

Dostopnost